Residentie HORTA

Luikersteenweg 40B, 3700 Tongeren

 

Omschrijving

Tongeren, de “eerste stad” van België, biedt met zijn Gallo-Romeins verleden een overdaad aan architecturale hoogstandjes in het straatbeeld. Deze historische stad heeft ontegensprekelijk veel te bieden. Gezellige restaurants en cafeetjes, leuke winkels en natuurlijk niet te vergeten, de alom bekende zondagse antiekmarkt! Meer dan dat is Tongeren het regionaal centrum van Zuidoost-Limburg, met verschillende onderwijs- en zorginstellingen. Alles is dus aanwezig om zorgeloos te kunnen wonen.

We houden halt aan de Luikersteenweg nummer 40B, waar uw vertrouwde Horta winkel gevestigd is. Hier prijkt een prachtig nieuwbouwproject met tien luxueus afgewerkte, ruime appartementen.

In de directe omgeving vinden we de nodige faciliteiten zoals openbaar vervoer en het gekende T-forum met tal van winkels. Ook het centrum van Tongeren ligt op een boogscheut verwijderd. Bovendien ligt op wandelafstand het stadspark “De Motten”, waar de Jeker doorstroomt en je gezellig kan vertoeven.

De appartementen zijn opgetrokken in een gebakken gekaleide gevelsteen met wit- en grijstinten. De kwarts-grijze, strakke raampartijen en de unieke vormgeving zorgen voor een stijlvol, modern uitzicht.

U kan de trotse eigenaar worden van het laatst beschikbare appartement. Dit appartement telt een slaapkamer en biedt 92m² aan bewoonbare oppervlakte.

Elk appartement beschikt over een privatieve kelderberging.

Comfort staat hier centraal en dat merk je aan ieder detail. Er is overal vloerverwarming op gas voorzien. Er werden voorzieningen getroffen om screens in de spouwmuur te kunnen plaatsen en om airco te installeren in de leefruimte en de slaapkamer. Project Horta staat voor leefbaarheid. Aan ruimte geen gebrek. Zowel de appartementen als de terrassen zijn naar hedendaagse normen royaal te noemen. De architect heeft er op toegekeken, doorheen het hele gebouw, een gevoel van ruimte te creëren, dat je zelden tegenkomen zal.


Laat u deze unieke kans niet schieten? Contacteer ons via [email protected] of op 012 23 23 11 om een afspraak in te plannen.

Indeling

Verdieping 1

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht 1A Appartement info op kantoor 2 17 m² 98,75 m² - -
verkocht 1B Appartement info op kantoor 2 17 m² 96,27 m² - -
verkocht 1C Appartement info op kantoor 2 17 m² 94,89 m² - -
verkocht 1D Appartement info op kantoor 2 17 m² 99,28 m² - -

Verdieping 2

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht 2A Appartement info op kantoor 2 9 m² 98,81 m² - -
verkocht 2B Appartement info op kantoor 2 9 m² 96,51 m² - -
verkocht 2C Appartement info op kantoor 2 9 m² 95,16 m² - -
2D Appartement info op kantoor 1 13 m² 91,79 m² - -

Verdieping 3

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht 3B Appartement info op kantoor 3 45 m² 152,98 m² - -
verkocht 3D Appartement info op kantoor 2 45 m² 133,28 m² - -