Confideo Immo deelt met de Confideo Group volgende waarden:

Betrouwbaarheid

Confideo Immo is een onafhankelijk makelaar en onze adviezen zijn onpartijdig. We willen dat al onze klanten tevreden zijn omdat we weten dat elke koper of huurder morgen verkoper of verhuurder kan zijn.

Nabijheid

Een huis of appartement kopen of huren is per definitie plaatsgebonden. Wij zijn al meer dan een halve eeuw in Tongeren gevestigd en kennen de vastgoedmarkt in en rond Tongeren dus op ons duimpje. Wij kunnen u dus niet alleen vertellen wat voor elk pand de dichtsbijzijnde school of supermarkt is, wij weten ook en vooral wat voor elke straat, wijk of deelgemeente marktconforme prijzen zijn. 'Lokaal' is in vastgoed gewoon beter.

Wij staan ook op menselijk vlak dicht bij u. Voor ons is "Woon zoals je bent" geen holle slogan, maar onze leidraad bij de zoektocht naar het juiste pand.

Discretie

Vastgoedtransacties gaan meestal over veel geld. En over geldzaken spreekt men niet graag in het openbaar. Wij maken er een erezaak van waterdicht te communiceren over uw immobilaire activiteiten.

Professionalisme

Medewerkers van Confideo Immo beschikken over de nodige kennis en ervaring om u duidelijke antwoorden te geven op uw vragen over vastgoed in en rond Tongeren.

Doordat Confideo Immo deel uitmaakt van de Confideo Group, kunnen wij u totaaloplossingen op het vlak van vastgoed, bankzaken en verzekeringen voorstellen.

Service

Service is voor ons geen loos woord. Wij willen niet alleen een antwoord geven op al uw vragen, we gaan ook na of ons antwoord voldoende duidelijk en volledig was.

Bij de aan- of verkoop van uw huis, zal er altijd een lid van het managementteam van onze groep persoonlijk aanwezig zijn, omdat we weten hoe belangrijk deze stap in uw leven is.

Wij hanteren heldere en eerlijke communicatie, of het nu gaat om de communicatie tussen u en onze medewerkers, of de voorstelling van uw woning op onze site of in onze publicaties.